Tandtechnisch laboratorium

 

Dental Lab Jan Mulder
Sluis 5
6987 BZ Giesbeek
T 0313 632977
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dentallab.nl


Plattegrond en routebeschrijving

 

Implantaten

Uw tandarts heeft samen met u besloten voor een implantaat en heeft ons benaderd. Een implantaat is een kunstwortel die een verloren tand of kies vervangt. Deze kunstwortel heeft de vorm van een schroef. Daarop wordt vervolgens een kroon geplaatst. Het vervaardigen van een implantaatkroon is een samenwerking tussen de kaakchirurg, de tandarts en ons lab. De kaakchirurg plaatst het schroefbare deel in de kaak,  de tandarts maakt daarvan een afdruk en wij maken de kroon die daar precies op past. Door middel van een boormal wordt de juiste plaats van het implantaat bepaald.

Wij werken met meerdere implantologen samen o.a.  Ziekenhuis Arnhem Doetinchem en Winterswijk. Voorts werken we samen met een groep zeer ervaren implantologen van het Centrum voor Implantologie  “Het Implantonium”  te Zevenaar.

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met implantaten. Wij werken enkel met originele producten van hoogwaardige kwaliteit. Als het gaat om implantaten is er veel imitatiemateriaal (goedkoper) beschikbaar.  De ervaring heeft ons geleerd enkel te werken met originele producten.